Įspūdžiai ir prisiminimai iš W&T programos (2)


  Let the second story of my American summer begin... Taigi, antrą vasarą praleidau Brewster, CapeCod (MA), netoli Bostono, šį kartą išvažiavau kartu su draugu, su kuriuo susipažinau būnant pirmą vasarą Amerikoje. Pagrindinis, oficialus darbas restorane, kuriame dirbome Brewster buvo – (Busser/FoodRunner) pozicija. Kadangi gaudavome tik apie 40valandų per savaitę, pradėjome ieškotis papildomų darbų. Antrą kaip papildomą darbą susiradau pas vietinę moterį jos namų kiemo darbus atlikti. O ją susiradau užėjęs į jos vyro automobilių servisą, klausdamas ar nereikia papildomos jėgos, kadangi ten nereikėjo papildomų darbuotojų, jis pagalvojo, kad gal galėčiau padėti jos žmonai tvarkytis kieme, tokius darbus kurių ji nebelabai pajėgė, kaip malkų kapojimas, rastų pjaustymas, krūmų genėjimas ir panašūs darbai. Kaip suprantat šis darbas buvo tiesiog papildomas ir žinoma pagal sponsorių neaprobuotas, kadangi jokiais būdais tokio darbo jie nepatvirtintų visų pirmą dėl saugumo ir sveikatos sumetimų. Bet šie žmones tikrai gerai mokėdavo, pirmą dieną davė truputi padirbti, pastebėjo iš šono gal kaip dirbu, patikau aš jiems ir nusprendė jie mokėti 15$/val, kas yra tikrai gerai, ir leisdavo ateiti tada kada noriu, tai man buvo labai patogu susiderinti su pagrindiniu darbu ir dar vienu kurį susiradau dar po kelių dienų. Trečias darbas buvo toks įdomesnis dėl savo pobūdžio, Lietuvoje mes tokių darbų labai abejoju ar turim iš viso, jis man toks buvo morališkai gal sunkesnis nes tiesiog ilgai man laikas ten labai eidavo, ir šiaip tiesiog nepatiko dėl savo pobūdžio, bet žinojau, jog tai tik trumpam laikui ir juk atvažiavau čia užsidirbti, jie taip pat mokėjo pakankamai neblogai 13$/val. O darbas „Landscaper“ lietuviškai būtų gal „kraštovaizdžio tvarkytojas“ tikriausiai. Vienu žodžiu, reikėdavo prižiūrėti turtingų žmonių vilų, namų gamtos aplinką, gėlynus aptvarkyti, žolę nupjauti ir panašiai. Nors žadėjo šitame darbe pakelti irgi iki 15$/val., tačiau gavau kitą bonusą ir pasirinkau 13$/val. +bonusiukas. Kartą nepabijojęs paprašyti boso mašinos nuvažiuoti iki kito miesto nusipirkti rūbų ir batų būtent šitam darbui, bosas davė suprasti, jog jam negaila mašinos ir kad galiu ją pasiimti kada noriu, prisimenu ir dabar jo tuos žodžius „f...c it, no problem you can take whanever you want“. Nežinau už ką jis toks dosnus ir geras buvo, bet kartu su draugu buvome jam labai dėkingi už žiauriai geerąąą vasarą, kadangi mašinos turėjimas leido labai daug kur aplinkui apvažiuoti ir nemažai pamatyti. Mašina buvo visiškai nauja, pusės metų senumo gal ir 5000 mylių gal pravažiavus, per visą vasarą kartu su draugu mes patys dar gal 2000-3000 mylių pravažiavome. 
Taigi apie pačią vasarą, pagrindinis darbas kaip minėjau buvo Brewster miestelyje, kuriame yra didžiulis „resort“, ši darbovietė kiek pamenu įdarbindavo vasarą apie 500 studentų J1 iš viso pasaulio, nors pagrinde visi iš Europos. Taigi, per visą vasarą susipažinau su tikrai nemažai naujų žmonių, studentų, kurie tikrai priimtu kad ir nakvynei jeigu atvykčiau pas juos į šalį ir jų miestą. Tad dabar turiu nemažą Europos šalių listą, kur norėčiau nuvykti. Kadangi buvo nemažai studentų, ir nors beveik visi turėdavo po 2-3 darbus, po darbų dažniausiai nemaža dalis lėkdavo dar pasėdėti į pubą, kuris dirbdavo iki 1 val. nakties ir būdavom iki kol uždarydavo. Mano ir draugo miego vidurkis per visą vasarą manau buvo kokios 4val. Ne vieną kartą visiškai nemiegoję esame ėję, kai turėdavome mašiną ir tekdavo grįžti iš kur nors toliau, dažnai pakrisdavome nors porai valandų. Aišku darbe vaikščiodavom vos ne užsimerkę ir visą dieną galvodavome kaip po darbo iškart namo lėksim, bet... po darbo pabaigos iškildavo dilema, namo miegoti ar į pubą??? Aišku pasirinkdavome ne miegą dažniausiai ir dėl to niekada nesigailėdavome. Nors tas nuovargis ir jausdavosi darbe, tačiau vakare kažkaip atsigaudavome ir tik beveik pačiame vasaros gale pradėjo pareiti visiškas nuovargis, kada kartais jau ir nebeatsikeldavome į papildomus darbus. O bendrai paėmus susidėliojome su draugu visus darbus taip, jog neturėdavome išeiginių ir dirbdavome nuo 6-8val. iki 22-24val. Tik „landscaper“ grafikas būdavo nuo 7val iki 17val., bet tekdavo dirbti apie 2dienas per savaitę. Tad dirbome tikrai nemažai, išeiginių praktiškai neturėjome, tik kelis kartus buvome lyg ir kelias dienas pasiėmę „dayoff“, kai pasiėmę mašina išvažiavome į Bostoną ir į atrakcionų parką „SixFlags“, didžiausia pramogų parko kompanija pasaulyje. Ten praleidome visą dieną, beveik iki uždarymo, nors ir nusipirkome VIP bilietus, kurie leido nelaukti eilėse ir du kartus iš eilės važiuoti su tuo pačiu atrakcionu. Patiko beleeeee kaip, norėčiau ir manau dar kada nulėksiu tikrai. Taip pat rekomenduočiau visu 100% tiems kas mėgstate adrenaliną, greitį ir panašius dalykus.

Kadangi pirmais metais Amerikoje apkeliavome su draugu beveik visas pagrindines vietas rytinėje pakrantėje, važiuodami antrais metais dirbti žinojome, jog taupysime ir keliausime vakarinėje pakrantėje pabaigę darbus. Viską susiplanavome beveik antroje vasaros pusėje, tad išvykusiems į Amerika dirbti, siūlau tikrai nepergyventi jeigu vasaros pradžioje dar neturit plano kur keliausit, ir kada pradėsit, nes kuo toliau tuo vis daugėja tų keliaujančių ir ieškančių kompanionų keliauti, ne problema manau ir susirasti prie ko prisijungti jeigu esi vienas. Vasaros viduryje Facebook‘o grupėje pagrindiniai postai ir yra ieškančių prisijungti prie grupelės keliaujančių arba atvirkščiai. Taip buvo ir mums, susiradome tinkančias datas ir dar 3 nepažystamas merginas, su kuriomis keliausime vakarinėje pakrantėje 2 savaites. Iškilo tik dar vienas klausimas ką mums dar veikti vieną savaitę iki keliavimo pradžios kadangi jau +- žinojome kada baigiasi sezonas ir, kad pasilikti Brewsteryje nebelabai buvo prasmės. Buvom pradėję galvoti apie kruizą į Bahamų salas, bet taip pat toje pačioje grupėje pamatėme kitų panų postą, jog ieško būtent bendrakeleivių į Meksiką. Datos mums buvo tiesiog tobulai tiko. Tad visų pirmą prieš vakarinės pakrantės tripą nukeliavome į Meksikos rytinę pakrantę, atskridome į Kankuną 6 dienoms. Išsinuomavome mašiną ir leidomės nuo Kankuno žemyn į pietus. Aplankėme PlayaDelCarmen, buvome viename iš kelių didžiulių atrakcionų parkų “Xplor“, praleidome visą diena, parkas labai patiko, vėliau aplankėme Tulum miestelį, tą dieną būtent rugsėjo 16d. buvo nacionalinė Meksikos nepriklausomybės diena, tai vyko jų taip vadinama nemaža fiesta.
Aplankėme garsią vietą RuinsofTulum, Majų civilizacijos miesto liekanos, o šalia visų tu griuvėsių, likusių pastatų yra Karibų jūra, labai gražus kraštovaizdis ir pati jūra, baltas smėlis ir panašiai, šita vieta paliko nemažą įspūdį. Aplink Tulum dar galima atrasti vadinamų „Cenotes“, viena garsiausių ir tikriausiai populiariausių tarp turistų yra vadinama „GrandCenote“, tačiau mes stengdavomės rinktis mažiau populiarias turistines vietas ir ką patardavo vietiniai, todėl pasirinkome vieną iš patartų „CenotesDosOjos“ ir likome patenkinti. Po Tulum‘o buvome nusprendę važiuoti kitos dienos rytą į dar vieną turistinę ir garsią vietą „ChichenItza“ į dar vieną Majų miesto griuvėsius ir išlikusią piramidę, beje šis Majų šventyklų miestas yra įtrauktas į naujuosius pasaulio stebuklus. Tačiau bevakarieniaujant viename iš pub‘ų, pasidalijome su savininke kur galvojame lėkti kitą dieną ir ji kaip pati nemažai metų gyvenanti Tulume, ir yra buvusi tame „ChichenItza“ patarė nevažiuoti, kadangi labai perpildyta turistinė vieta, pasiūlė nuvažiuoti i vieną iš nedaugelio ar net vienintelį likusi Majų miestelįCoba, ta prasme kuriame gyvena dar tikri Majai. Ten ir nuvažiavome, ir iš tikrųjų pamatėme dar tikrus Majus, jie mus palydėjo iki jų protėvių statytas šventyklas ir piramides. Kai pasakė, jog jie tikri Majai, tada atkreipėme dėmesį, jog iš tikrųjų skiriasi nuo pačių meksikiečių nors ir nežymiai, bet akys lyg ir siauresnės ir patys yra žemaūgiai, jų statytų piramidžių laipteliais norint mums užlipti reikia koją statyti šonu, kadangi per ilgį netelpa. Dar kartą nenusivylėme vietinių patarimais, beje turistų čia tikrai nebuvo daug. Grįžę į Kankuną, pridavėme mašiną ir išskridome į Los Angelą tripui 2 savaitėms.

Los Angele taip pat išsinuomavome mašiną, ši kartą didesnę, kadangi keliavome penkiese. Kadangi visų keliaujančių, vakarinės pakrantės tripas labai panašus, tai trumpai ką aplankėme ir kas labiausiai paliko įspūdį bent man. Nuo Los Angelo kilome į šiaurę link San Francisco, garsiuoju „California‘sRoute 1 arba PacificCoastHighway“, besikeičiantis kraštovaizdis tikrai gražus, taip pat labai gražu važiuoti ilgą kelią palei pakrantę, tikrai verta važiuoti jeigu planuojate kilti link šiaurės. Aplankėme San Franciscą, man asmeniškai ir kas kartu keliavo, šis miestas visiškai nepaliko jokio įspūdžio, nors yra tikrai labai prieštaringų nuomonių ir kam šis miestas vienas iš labiausiai patikusių – vienu žodžiu kiek žmonių tiek nuomonių. Palikę San Francisą pabuvojome:
  1.   „YosemiteNationalPark“ (California).
  2.  „DeathValleyNationalPark“ (California).
  3.   Las Vegas (Nevada).
  4.  „ZionNationalPark“ (Juta).
  5.   „AnthelopeCanyon“ (Arizona). 
  6.  Visai prie pat "HorseshoeBend" (Arizona)
  7.    „GrandCanyonNationalPark“ (Arizona).
  8.    San Diegas (California).             
  9.   Tichuana (Meksika).
  10. Los Angelas (California).

Visi „pointai“ iš tikrųjų verti dėmesio, bet ką išskirčiau labiausiai tai „DeathValley“ praleidome visą pilną dieną ir tikrai labai patiko; „ZionNationalPark“ ir būtent AngelLanding „pointas“ jame, šita vieta tikriausiai labiausiai patiko iš visų; AnthelopeCanyon irgi tikrai labai gražu ir neilgai iš tikro užtrunka jame, tik reikėtų rinktis „lowercanyon“, taip pat prie Anthelope yra labai gražus pointas, gal net statyčiau į antrą vietą visų pointų - „HorseshoeBend“, visai netoli, AnthelopeCanyon, tad manau tikrai verta pravažiuoti pro šituos pointus. Kaip bebūtų keista, labiausiai nesužavėjo kažkodėl „GrandCanyon“ nors buvo mini svajonė ten nuvykti, gal prie viso to sužavėjimo prisidėjo tai kad jis liko vienas iš paskutinių pointų, gal dėl to, bet aišku čia nuvykti manau yra vienas iš „to dolisto“ būnant vakarinėje pakrantėje. San Diegas buvo mūsų planuose taip pat, o Tichuana, Meksikos miestas prie pat sienos, sugalvojome „random“ iš tikro, kadangi paskaičiavome,  kad turime dar laiko, merginos nėra buvę Meksikoje, o Tichuana nėra tokia turistinė vieta kaip Kankunas, ir viskas truputi kitaip atrodo, o kadangi ir patiems ta Meksika paliko didelį įspūdį, nusprendėme, kad norime dar kartą nuvykti nors vienai dienai. Važiuojant atgal ir jeigu Jūs nuspręstumėte nuvažiuoti ten, patarčiau apsipirkimus pasilikti būtent prie Meksikos ir Amerikos sienos, yra vos ne kaip mini miestelis pastatytas su labai daug parduotuvių . Jose radome labai daug pagrindinių ir žymiausių pasaulinių brandų, kuriuose taip pat didelis pasirinkimas su žemesnėmis kainomis, ar nuolaidomis. Ten apsipirkom visi ir patraukėme link Los Angelo, „pačilinti“ dar kelias dienas ir traukti jau namo link Tėvynės.

                Taigi, kaip galima tikriausiai suprasti, visą vasarą dirbome tikrai nemažai, miegui skirdavome mažai laiko, stengdavomės nesėdėti ir negulėti lovoje, visur varydavome, susipažinome su tikrai labaaai daug užsieniečių, su kuriais kaip minėjau norėčiau dar kartą susitikti ir manau susitiksiu, mano anglų kalba pagerėjo tikriausiai minimum 3 kartus ir viskas dėl bendravimo, užsidirbau nemažai pinigų, pakeliavau tikrai nemažai ir pamačiau sakyčiau irgi nemažai, taip pat ir vėl apsipirkau rūbų bei šiokių tokių daiktų, o grįžęs į Tėvynę, kaip ir pirmais metais iš karto grąžinau pinigus, kuriuos buvau pasiskolinęs, kad galėčiau išvažiuoti į Ameriką. Viską apibendrinus ir manau Jūs patys pritarsit, jog važiuoti į Ameriką pabuvoti 3-4 mėnesius tikrai VERTA!!!


Majų piramidė. Coba miestelis. Sakė, jog vienintelė likus jų piramidė ant kurios dar galima ir leidžia užlipti.

Ruins of Tulum. Matosi Maju civilizacijos miestų liekanos, griuvėsiai bei Karibų Jūra.

Matas

Komentarai

  1. Koks stebuklas, kai turiu savo buvusį užpakalį ir turiu pasidalyti šiuo puikiu liudijimu. Tiesiog noriu pasakyti ačiū dr. ODION rašybos ratojui už tai, kad skyrė laiko man padėti ištarti burtą, kuris sugrąžina mano buvusį meilužį, dabar mano meilužį, kuris staiga prarado susidomėjimą manyje, po šešių mėnesių sužadėtuvių, bet šiandien mes susituokę ir esame laimingesni nei niekada anksčiau, man tikrai trūksta žodžių ir džiaugsmo, ir aš nežinau, kiek vertinu tave. Dr ODION rašybos žinovas Dievas, atsiųstas sugrąžintiems santykiams, jam labai patinka padėti žmonėms įgyvendinti savo norus, surasti tikrąją meilę, susigrąžinti buvusius meilužius, nutraukti bjaurius santykius, rasti sėkmę, pritraukti laimę, susirasti sielos draugus ir dar daugiau, susisiekti su juo šiandien. ir leisk jam parodyti tau savo Meilės rašybos sistemos stebuklus ir nuostabą. Jis pateikia geriausius rašybos rašybos rezultatus, susisiek su juo el. Paštu; (drodion60@yandex.com) arba taip pat galite „whatsApp jam“ kreiptis telefonu +2349060503921. jis taip pat gali padėti jums ištarti galingą meilės burtą jūsų santykiuose ar santuokoje.

    AtsakytiPanaikinti
  2. MANAS VYRAS VISADA BŪS MINIS .... !!!!
    Kaip aš, pasitelkęs gerą daktaro ODION meilės romaną, vėl susigrąžinau išsiskyrusį vyrą ... Mano vardas Lilibeth Hernandez. Kai internete skaičiau liudijimą apie tai, kaip didžiausias ir galingiausias rašytojas dr. ODIONAS padėjo sugrąžinti skyrybų vyrą EX LOVER. Aš galvojau, kaip tai gali būti tiesa, nes praeityje daugelis man nepavyko, nesant iš jų jokio rezultato. Aš tiesiog leidžiu paštui praeiti ir judėti forume. Vėl pastebėjau, kad kažkas paskelbė patikrintą ir patikimą rašybos raštą. Perskaičius laišką, apie tai kalbėjo tas pats vyras dr ODION. Taigi aš neturiu kitos išeities, kaip iš tikrųjų patikrinti, kaip jis veikia. Buvau visiškai nusiaubta, kai mane paliko mano mylimas vyras. Tai buvo tarsi visas mano pasaulis, nykstantis į liūdesį ir skausmą. Aš žinau, kad tai skamba keistai, bet iš visų rašytojų, su kuriais susisiekiau, jis buvo vienintelis, kuris man padarė tokį įspūdį, kad esu toks tikras ir patikimas. Daugiau nei jo žodžiai, jis sugrąžino mano vyrą ir įgyvendino visus mano norus. Dabar jis yra ištikimas, kreipia į mane dėmesį, kiekvieną sekmadienį siūlo man gėlių, o mes dažnai einame į kiną ir restoraną. mano vyras priėjo prie manęs ir atsiprašė už padarytas klaidas ir pažadėjo niekada to nedaryti daugiau. Nuo to laiko viskas grįžo į normalią padėtį. Aš ir mano šeima vėl gyvename kartu laimingai. Aš būsiu amžinai dėkingas už tai, kad pavertiau savo gyvenimą iš pragaro į dangų! Manau, kuriems reikia pagalbos, turėtų kreiptis į jį pagalbos. Tegul Dievas ir toliau tave naudojasi išgelbėjusiems santykiams. Kiekvienam, turinčiam santuokos, skyrybų, netekusio meilužio ar bet kokių su santykiais susijusių problemų, galite susisiekti su juo (drodion60@yandex.com) el. Pašto adresu: arba „WhatsAPP“ jo mobiliojo telefono numeriu +2349060503921.

    AtsakytiPanaikinti
  3. Laimė yra viskas, ką matau dabar. Niekada negalvojau, kad aš ir mano draugas mes vėl susivienijame. Po to, kai buvau su juo 5 metus, jis išsiskyrė su manimi, padariau viską, kad jį sugrąžintų, bet viskas be reikalo, aš jo norėjau. Dėl meilės jam aš visko maldavau, pažadėjau jam, bet jis atsisakė, paaiškinau savo problemą kam nors internete ir ji pasiūlė man geriau susisiekti su rašybos žinovu, kuris galėtų padėti man balsuoti burtažodis, kad jį sugrąžintų, bet aš esu tas tipas, kuris niekada netikėjo rašyba, aš neturėjau kito pasirinkimo, nei išbandyti, išsiųsdavau el. laišką į rašybos keitiklį ir jis man pasakė, kad nėra problemų, jog viskas bus gerai prieš 3 dienas, kai jis atiduos rašymas ir stebėtinai trečią dieną, tai buvo apie 16 val., mano buvęs man skambino, aš buvau toks nustebęs, atsiliepiau į skambutį ir viskas, ką jis pasakė, kad jam labai gaila dėl visko, kas nutiko, kad jis norėjo, kad aš grįžčiau pas jį jis mane labai myli, aš buvau toks laimingas ir ėjau pas jį, štai kaip mes pradėjome gyventi nuo to laiko vėl laimingai kartu pažadėjau, kad visiems, kuriuos žinau, kurie turi santykių problemų, aš tam žmogui padėsiu nukreipdamas jį į vienintelį tikrąjį ir galingą rašybos keiksmažodį, kuris man padėjo išspręsti savo problemą ir kuris skiriasi nuo visų ten esančių netikrų, visiems, kuriems reikalinga rašybos keitiklio pagalba, jo el. pašto adresas (drodion60@yandex.com) arba „WhatsAPP“ jo mobiliojo telefono numeris +2349060503921

    AtsakytiPanaikinti
  4. Lauren Lynch parodymai. Kaip greitai susigrąžinti savo buvusįjį!

    Man skaudėjo ir daužėsi širdis, kai prieš septynis mėnesius mano ir mano vyro santuokoje iškilo labai didelė problema. toks baisus, kad jis kreipėsi į teismą dėl skyrybų. jis pasakė, kad daugiau nebenori daugiau pasilikti su manimi ir kad nebemyli manęs. Taigi jis išsikraustė iš namų ir privertė mane ir mano vaikus patirti stiprų skausmą. Išbandžiau visas įmanomas priemones, norėdamas jį susigrąžinti, po daug maldaudamas, bet viską be reikalo. Ir jis patvirtino, kad priėmė savo sprendimą ir daugiau niekada nenorėjo manęs matyti. Taigi vieną vakarą grįždamas iš darbo sutikau seną draugą, kuris paprašė mano vyro. Taigi, aš jam paaiškinau kiekvieną dalyką, todėl jis man pasakė, kad vienintelis būdas susigrąžinti savo vyrą yra apsilankyti rašybos žinove, nes tai tikrai pasitarnavo ir jam. Taigi niekada netikėjau burtais, tačiau neturėjau kito pasirinkimo, kaip tik sekti jo patarimais. Tada jis man davė rašytojo, su kuriuo jis lankėsi, el. Pašto adresą. DR ODION (drodion60@yandex.com) Taigi kitą rytą aš nusiunčiau laišką man nurodytu adresu, o rašybos rašytojas patikino, kad kitą dieną grąžinsiu savo vyrą. Koks nuostabus teiginys !! Niekada netikėjau, todėl jis kalbėjo su manimi ir papasakojo viską, ką man reikia padaryti. Tada kitą rytą, taip stebėtinai, mano vyras, kuris man neskambino pastaruosius 7 mėnesius, man paskambino, kad praneštų, jog grįžta. Taip nuostabu!! Taigi jis tą pačią dieną grįžo su meile ir džiaugsmu, atsiprašė už savo klaidą ir skausmą, kurį sukėlė man ir mano vaikams. Tada nuo tos dienos mūsų santykiai buvo stipresni nei tokie, kokie buvo anksčiau, pasitelkiant rašybos rašytoją. Taigi aš jums patarsiu, jei kiltų problemų, susisiekite su DR ODION, suteikiu jums 100% garantiją, kad jis jums padės. Parašykite jam el. Paštu: (drodion60@yandex.com) arba susisiekite su juo +2349060503921.

    AtsakytiPanaikinti
  5. Aš susigrąžinau savo buvusį vaikiną, naudodamas DR ODION, kaip geriausią rašytoją, ir labai rekomenduoju DR ODION visiems, kuriems reikia pagalbos! .. Noriu paliudyti, kaip aš susigrąžinau savo vaikiną po to, kai jis išsiskyrė aš, mes kartu buvome 3 metus, neseniai sužinojau, kad mano vaikinas turėjo reikalų su kita mergina, kai aš su juo susidūriau, tai sukėlė kivirčus ir jis pagaliau išsiskyrė su manimi, aš išbandžiau visas jėgas, kad jį susigrąžintum. tačiau viskas be reikalo, kol santykių forume pamačiau įrašą apie rašybos keitiklį, kuris padeda žmonėms susigrąžinti prarastą meilę per Meilės rašybą, iš pradžių tuo suabejojau, bet nusprendžiau pabandyti, kai susisiekiau su šiuo rašybos ratuku per „Whatsapp“ +2349060503921, rašykite jam el. Paštu (drodion60@yandex.com) ir jis man pasakė, ką daryti, ir aš tai padariau. Tada jis man padarė meilės romaną. Po 48 valandų mano draugas man tikrai paskambino ir pasakė, kad jis manęs labai pasiilgsta, toks nuostabus !! Taigi jis tą pačią dieną grįžo su didele meile ir džiaugsmu ir atsiprašė už savo klaidą ir už mane sukėlusius skausmus. Tada nuo tos dienos mūsų santykiai buvo stipresni nei tokie, kokie buvo anksčiau, visa tai dėka DR ODION. jis yra toks galingas ir aš nusprendžiau pasidalinti savo istorija, DR ODION yra tikras ir galingas burtininkas, kuris visada melsiuosi ilgai gyventi, kad padėtų savo vaikams bėdoje, jei esate čia ir jums reikia jūsų „Ex“ nugaros ar jūsų vyras persikėlė į kitą moterį, daugiau nebeverkite, susisiekite su šiuo galingu rašybos žinovu. Čia yra jo kontaktinis asmuo: nusiųskite jam el. Laišką (drodion60@yandex.com) Tekstu, paskambinkite arba pridėkite jį „WhatsApp“: +2349060503921. Ačiū dr. Odion

    EMAIL DR ODION adresu (drodion60@yandex.com)

    AtsakytiPanaikinti
  6. Aš jau 2 metus palaikau ryšį su savo draugu ir planavome netrukus susituokti. Staiga jis mane paliko kitai merginai, aš tikrai myliu šį vaikiną ir niekada neįsivaizduoju savo gyvenimo be jo. Toliau stengiausi jį susigrąžinti, bet visos pastangos susigrąžinti jį mano gyvenime nepavyko. Būtent šią ištikimą dieną aš aptikau keletą komentarų tinklalapyje apie šį puikų rašytoją, vadinamą dr. Isikolo, todėl daugelis žmonių teigė, kad jis padeda jiems atnaujinti santykius ir sugrąžinti buvusius asmenis. Aš turėjau su juo susisiekti, nes jis buvo mano paskutinė viltis. Aš susisiekiau su juo per jo el. Laišką ir papasakojau viskam, ką reikia padaryti, ką aš padariau, ir jis patikino mane, kad po 2 dienų mano vaikinas ketina palikti kitą merginą ir sugrįžti pas mane, ir tai buvo labai puiku nustebęs pamatęs mano vaikiną, grįžtantį pas mane po dviejų dienų. Aš šiandien esu labai laimingas, kad jis grįžo pas mane ir aš to pasiekiau padedamas dr. Isikolo. Aš patariu, jei jums reikia ir jo pagalbos, atsiųskite jam tiesioginį laišką
    Paštas: isikolosolutionhome@gmail.com
    „WhatsApp“: +2348133261196
    Svetainė: drisikolosolutionhome.webnode.com.

    AtsakytiPanaikinti
  7. Burtininko skambutis dr. Ajayi padėjo man susigrąžinti vyrą po 2 metų išsiskyrimo dėl nesusipratimo, ir aš kelis kartus prašiau jo grįžti namo, kad būtų su manimi ir mūsų trim vaikais, tačiau atsisako apsistoti pas kitą moterį, kuri, manau, manipuliuoja juo. Ieškodamas pagalbos internete pamačiau liudijimą apie burtininką dr. Ajayi, kuris paaiškino, kaip jis padėjo jai išvesti brolį iš kalėjimo atlikęs jai malonės užkeikimą, labai noriu, kad mano vyras grįžtų namo, todėl rašau rašybos ratukas „WhatsApp“: 2347084887094 ir pasakė man, ką reikia daryti, k vykdė visus nurodymus, o šiandien aš taip pat turiu pasidalinti savo liudijimu, nes mano vyras grįžo namo praėjus trims dienoms po to, kai daktaras Ajayi atliko burtą, kad jis grįžtų namo, mes dabar gyvena laimingai. Aš turėjau abejonių, bet dabar jau nebeabejoju, nes visi burtų ratukai man pasakė, kas nutiko, kai jis man paaiškino, taigi, jei jums reikia burtų ratuko pagalbos dėl bet kokios rūšies gyvenimo problemų, susisiekite su dr. Ajayi paštas: drajayi1990@gmail.com arba „WhatsApp“: +2347084887094.

    AtsakytiPanaikinti
  8. Aš gyvenu ir dirbu JK. Mano gyvenimas grįžo !!! Po dvejų metų nutrūkusios santuokos mano vyras paliko mane su dviem vaikais, man atrodė, kad norėčiau visa tai nutraukti, aš beveik nusižudžiau, nes jis nepaliko mūsų nieko, o aš visa tai emociškai buvau nusiminusi. Ačiū puikiam burtų ratukui, vadinamam Dr Ilekhojie, kurį sutikau internete ir kuris sugrąžino vyrą pas mane. Vieną ištikimą dieną, naršydamas internete, aptikau kelis liudijimus apie daktarą Ilekhojie. Kai kurie žmonės tikino, kad jis sugrąžino savo buvusį meilužį, kai kurie tikino, kad jis atstato gimdą, gydo vėžį ir kitas ligas. Ačiū! susisiekite su dr. Ilekhojie gethelp05@gmail.com arba skambinkite +2348147400259

    AtsakytiPanaikinti

  9. Sveiki, gerbiamas mano žiūrove, aš rašau šį straipsnį norėdamas papasakoti pasauliui, kaip dr. Ilekhojie sugrąžino mano buvusį draugą pas mane. Tai yra priežastis, kodėl aš pasiryžau padėkoti šiam puikiam burtų ratukui, vadinamam dr. Ilekhojie, nes per jo pagalbą mano gyvenimas tapo labiau kupinas meilės, ir aš džiaugiuosi galėdamas pasakyti, kad mano buvęs vaikinas, kuris buvo atskirtas nuo manęs per pastaruosius 3 metus, grįžo pas mane maldaudamas prašyti, kad mane priimtų. Tai buvo šokiruojantis įvykis, nes prieš susisiekdamas su dr.Ilekhojie Aš buvau tas, kuris maldavo savo buvusio draugo grįžti pas mane, bet padedamas dr.Ilekhojie man dabar atkurti mano santykiai. Geresnius santykius taip pat galite užmegzti tik susisiekę: (gethelp05@gmail.com) su savo „Whatsapp“ numeriu +2348147400259

    AtsakytiPanaikinti
  10. Yra žmogus, kuriuo pasitikiu ir jis daro stebuklus burtais, jo vardas DR WALE. prieš devynerius metus jis savo burtais išgelbėjo mano santuoką. Mano vyras pateikė prašymą dėl skyrybų ir tai buvo labai gėdinga, gėdinga ir skaudu, aš pradėjau ieškoti pagalbos internete, kai pamačiau įvairius liudijimus, kuriuose žmonės vertino DR WALE už tai, kad padėjo atkurti santykius, todėl susisiekiau su juo per WhatsApp: +2347054019402 padėti, o jis atsakė ir pažadėjo savo burtais padėti man atkurti santuoką. Aš padariau taip, kaip jis man nurodė, o po kelių dienų mano vyras grįžo klūpėdamas maldaudamas jam atleisti ir priimti jį atgal. Jis atšaukė skyrybas, Jau devyneri metai ir mes vis dar laimingai susituokę. Aš ir toliau vertinsiu DR WALE, nes jis yra Dievas Žemėje. Jis taip pat gali jums padėti. Susisiekite su juo per WhatsApp: +2347054019402 ARBA El. paštu: drwalespellhome@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti
  11. PROFESIONALUS RABUOTOJAS, KURI GALI JUMS PADĖTI MEILĖS BUVO SKUBIAI SUGRĄŽINTI BUVUSIĄ MYLĖTOJĄ PO IŠSKYRIMO/SKYRYBŲ, NET JEI JŪSŲ SITUACIJA ATRODO BEILĖTIŠKAI! KONTAKTAI: DR WALE PER WHATSAPP/VIBER: +2347054019402 TIKRAI YRA GERIAUSIAS RAŠYBOS RATIKAS INTERNETU, IR JO REZULTATAS GARANTUOJA 100 %.
    Po šešerių santuokos metų su vyru mano vyras pradėjo vaikščioti su kitomis merginomis ir rodė man šaltą meilę, kelis kartus grasina skirtis, jei išdrįsčiau suabejoti jo romanu su kitomis merginomis, buvau visiškai sugniuždyta ir sutrikęs, kol vienas senas mano draugas papasakojo apie burtininką internete DR WALE, kuris meilės burtų galia padeda žmonėms išspręsti jų santykių ir santuokos problemas. Kai susisiekiau su DR WALE, jis man pasakė viską, ką turėjau padaryti, ir aš vykdė visus jo man duotus nurodymus ir padariau viską, ko jis prašė. po kelių savaičių viskas pradėjo klostytis į gera, dabar jis nustojo vaikščioti su merginomis ir yra su manimi visam laikui ir tikrai. Dėl savo santykių ar santuokos problemos susisiekite su DR WALE puikiu burtininku.
    cia jo kontaktas..
    WhatsApp / Viber: +2347054019402 arba
    drwalespellhome@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti
  12. GALINGAS RABOS RATUKAS, KURIS GRĄŽINO MANO VYRĄ Į GYVENIMĄ, JAM PAŠALĖJUS MANE DR. WALE WHATSAPP/VIBER: +2347054019402 ARBA EL. PAŠTAS DRWALESPELLHOME@GMAIL.COM
    Sveiki, mano draugai, noriu pasinaudoti šia priemone, kad padėkočiau DR WALE, nes jis sugrąžino mano vyrą. Mano vyras paliko mane dėl savo buvusios merginos, kurią turėjo prieš susituokdamas su manimi, tai man sudėtinga padėtis. Paskambinau ir maldavau sugrįžti, jis atsisakė jis pasakė, kad daugiau manęs nemyli. Bandžiau visais įmanomais būdais susigrąžinti jį veltui aš apie tai papasakojau savo draugei, o ji man suteikė DR WALE kontaktą, o aš jam „WhatsApp“ papasakojau jam savo problemą, o jis man pasakė, ką daryti, aš tai padariau, o jis išliejo meilės burtą, kuris sugrąžino vyrą per kelias savaites. Jei jums reikia pagalbos susigyventi su buvusiuoju, pasikalbėkite su DR WALE per WhatsApp / Viber: +2347054019402 arba drwalespellhome@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti
  13. Mano vardas yra Gertrude Armstrong, aš esu iš Peru. Visada žadėjau rekomenduoti jus žmonėms, kuriems taip pat gali prireikti jūsų pagalbos, nes rasti jūsų numerį buvo geriausia, kas man kada nors nutiko, Dr. Ibinoba, jūs esate dėmesingiausias ir užjaučiantis žmogus, kurį aš pažinojau. Buvau labai nusiminęs po to, kai beveik penkerius metus buvau be meilės. Aš paprašiau susivienijimo meilės burto ir nuostabiai tai pavyko. Aš laimingai gyvenu su gražiausiu gyvu vyru ir to meldžiau. Ačiū, Dr.Ibinoba, nepakaktų, atsižvelgiant į tai, ką jūs dėl manęs padarėte, todėl nusprendžiau pasidalinti šiuo jūsų rankų darbo liudijimu visam pasauliui, kad sužinotumėte apie jūsų gerą darbą man. Galite susisiekti su šiuo vyru dėl bet kokių santykių problemų ir jis taip pat jums padės per savo WhatsApp: +2348085240869, El. paštas: dromionoba12@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti
  14. Prieš kelias savaites pradėjau pastebėti keistą savo vyro elgesį ir sužinojau, kad mano vyras su kuo nors susitikinėja. Pradėjo vėlai grįžti iš darbo, beveik nebesirūpina nei manimi, nei vaikais, Kartais išeina ir net negrįžta namo apie 2-3 dienas. Aš padariau viską, ką galėjau, kad išspręsčiau šią problemą, bet nesėkmingai. Labai jaudinausi ir man reikėjo pagalbos. Vieną dieną naršydamas internete aptikau svetainę, kurioje teigiama, kad daktaras Ilekhojie gali padėti išspręsti santuokines problemas, atkurti nutrūkusius santykius ir pan. Susisiekiau su juo ir jis pažadėjo man padėti susitaikymo burtu. Aš padariau viską, ko jis manęs prašė, ir, kaip ir Rodicas, mano vyras po dviejų dienų grįžo kitu vyru. Jis pradėjo prisipažinti apie viską, ką padarė, ir paprašė manęs duoti jam antrą galimybę pasitaisyti. Dr. Ilekhojie dėka mano vyras dabar yra labiau mylintis ir atsakingesnis. susisiekite su gydytoju Ilekhojie naudodami Whatsapp +2348147400259 arba el. paštu: gethelp05@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti
  15. Mano vyras paliko mane dėl jaunesnės moters ir aš buvau sugniuždyta. Atrodė, tarsi ji būtų jį užkeikusi pikto užkeikimo, Kolinas per naktį atsisuko prieš mane be jokio įspėjimo. Tai atsitiko šiais metais, aš labai norėjau, kad jis sugrįžtų, nes kartu sukūrėme gyvenimą ir tai sudaužys vaikų širdis. Naudojau kiekvieną burtų liejimo svetainę, kurią galėjau rasti be rezultatų. Tada pamačiau konkretų liudijimą apie daktarą Ilekhojie ir tai tikrai suteikė man vilties, nes tai buvo panašu į mano atvejį. Susisiekiau su juo ir jis man viską paaiškino, ką turėčiau daryti. Jis pradėjo dirbti su manimi liepos mėnesį ir dėl viso jo nuostabaus darbo Collinas grįžo namo, o tai yra svajonės išsipildymas. Esu tokia laiminga ir privilegijuota, kad sutikau daktarą Ilekhojie. Ačiū! susisiekite su gydytoju Ilekhojie, jei turite santuokos problemų ir būkite tikri, kad gausite pagalbos WhatsApp telefonu +2348147400259 arba atsiųskite jam žinutę el. paštu: gethelp05@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti
  16. Labai rekomenduoju šią paslaugą patiriantiems sunkumų bandant atkurti santykius/santuoką. Jis yra tikras reikalas. galite susisiekti su DR WALE WHATSAPP: +2347054019402
    Iš pagarbos tau ir tavo kerams turiu visiems paskelbti šį liudijimą. Buvau pas kitus burtininkus ir nemačiau jokio rezultato. Aš tiesiog norėjau atvykti pas tave anksčiau, gavau iš tavęs tai, kas geriausia. Mano buvęs vyras buvo išvykęs daugelį metų, o aš visur ir kitais burtininkais ieškojau pagalbos, bet jokio rezultato, kol draugas nesupažindino manęs su DR WALE. Po to, kai buvo atliktas Meilės burtas, pagaliau sulaukiau jo skambučio. Jo burtai padarė stebuklus ir mano vyras grįžo kupinas meilės. Tai buvo kaip stebuklas! Jis staiga grįžo su gėlėmis, sakydamas, kad turėčiau jam atleisti. Buvau tikrai sutrikusi ir šokiruota, kai mano vyras atsiklaupė maldaudamas atleisti ir priimti jį atgal. Man tikrai trūksta žodžių ir džiaugiuosi, tu esi Dievas, atsiųstas man ir visai mano šeimai. Ir dabar aš vėl esu džiaugsminga moteris. Labai ačiū DR WALE. Visiems, ieškantiems tikro burtažodžio, susisiekite su DR WALE per WhatsApp/Viber: +2347054019402 ARBA El. paštu: drwalespellhome@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti
  17. Tikrai veikia. Negaliu patikėti, kad DR WALE yra tikras meilės burtininkas.
    Aš ką tik susigrąžinau savo vyrą pasitelkusi tikrosios meilės burtų ratuką DR WALE. Mano vyras paliko mane dėl kitos moters, tai buvo tik treji mūsų santuokos metai. Skaudžiausia, kad buvau nėščia su antruoju mūsų kūdikiu. Norėjau jį susigrąžinti. Dariau viską, ką galėjau, kad jį sugrąžinčiau, bet viskas buvo veltui, labai norėjau jį susigrąžinti dėl meilės, kurią jam turėjau, viskuo maldavau, žadėjau, bet jis atsisakė. Paaiškinau savo problemą savo draugei, o ji man pasiūlė kreiptis į burtininką, kuris padėtų man burti, kad jį sugrąžinčiau. Neturėjau kito pasirinkimo, kaip tai pabandyti. Nusiunčiau žinutę burtininkui DR WALE, ir jis patikino, kad nėra jokių problemų ir viskas susitvarkys per kelias savaites. Jis užkalbėjo ir stebėtinai po kelių savaičių man paskambino mano vyras. Buvau labai nustebęs, kad atsiliepiau į skambutį ir jis pasakė tik tai, kad labai gailisi dėl visko, kas atsitiko. Jis norėjo, kad grįžčiau pas jį. Jis taip pat sakė, kad mane labai myli. Buvau tokia laiminga ir nuėjau pas jį, taip mes vėl pradėjome laimingai gyventi. Ačiū DR WALE. Jei esate čia, o meilužis jus atmeta arba jūsų vyras persikėlė pas kitą moterį, nebeverk, kreipkitės pagalbos į DR WALE dabar. Čia jo kontaktas. WhatsApp / Viber: +2347054019402 ARBA
    paštas: drwalespellhome@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti
  18. PUIKUS RABUOTOJAS, PADėjęs MAN SUGRĄŽINTI BUVUSIĄ MYLĖTOJĄ
    Koks nuostabus ir tiesus burtininkas, sugrąžinęs į mano gyvenimą džiaugsmą ir laimę!!! Duodu šį liudijimą, nes esu labai laiminga, noriu padėkoti DR WALE už puikų darbą, kurį jis padarė mano gyvenime, Jis sugrąžino į mano gyvenimą laimę, aš niekada netikėjau burtų ratukais, kol mano gyvenimas nesugriuvo, kai šešerių metų meilužė nusprendė pasitraukti beveik tada, kai norėjome susituokti. Aš patyriau tokį emocinį suirimą, kad nebegalėjau padaryti nieko protingo. Po trijų mėnesių skausmo, kol senas mano draugas supažindino mane su burtų mašinėle, pavadinta DR WALE, prisistatau DR WALE, tikru burtininku. . Mažiau nei per savaitę pamačiau stebuklus, mano meilužis grįžo pas mane, o mano gyvenimas grįžo kaip įdėtas galvosūkis, o po mėnesio mes susituokėme ir man tai buvo kaip svajonė, nes maniau, kad praradau jį amžinai. Dėkoju, DR WALE, už pagalbą, o svarbiausia – Jūsų sąžiningumas ir greiti tikslūs rezultatai. DR WALE susisiekite su WhatsApp / Viber: +2347054019402 ARBA drwalespellhome@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti
  19. Turiu privilegiją pasidalinti šiuo stebuklingu liudijimu pasauliui. Mano vyras išsiskyrė su manimi prieš penkiolika mėnesių ir mane apėmė gailestis, nes nežinojau, ką daryti, kad išspręsčiau problemas su vyru. Internete ieškojau pagalbos, kaip galėčiau gauti pagalbos savo santuokoje, ir radau puikių liudijimų apie DR WALE, kuris buvo pažangus su savo burtais. Susisiekiau su juo ir štai DR WALE'as man pasakė, kad paruoš man burtą, kuris sugrąžins mano vyrą. Aš buvau skeptiškas, bet neturėjau kitos išeities, kaip tik dirbti su juo. Po darbo su DR WALE, po kelių dienų mano vyras man paskambino, kad grįžta namo, ir nuo tos dienos iki šios akimirkos mes gyvename ramiai. Dabar jis sugrįžo su tokia meile ir rūpesčiu. Šiandien džiaugiuosi galėdamas jums visiems žinoti, kad šis burtininkas gali sugrąžinti meilužius ir labiausiai stebina tai, kad mūsų meilė dabar labai stipri, kiekviena diena yra laimė ir džiaugsmas. ir Nėra nieko panašaus būti su mylimu vyru. Labai rekomenduosiu DR WALE visiems, kuriems reikia pagalbos. Jei turite kokių nors problemų, susisiekite su DR WALE, suteikiu jums 100% garantiją, kad jis jums padės!!. Jo WhatsApp / Viber / Telegram: +2347054019402 arba el. paštas: drwalespellhome@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti
  20. Man labai įdomu rašyti šį straipsnį, kad žmonės galėtų ieškoti pagalbos nutraukiant santuoką ir santykius. DR WALE sugrąžino mano buvusį vaikiną pas mane, ačiū DR WALE, kad padėjote tiek daug. Tokių santykių padėtis kaip mano, aš buvau skaudėjo iki tos dienos, kai mano teta supažindino mane su DR WALE, kad ji atgavo savo vyrą su galingu meilės burtu, padedant DR WALE. Taigi aš nusiunčiau jam WhatsApp žinutę, papasakodama apie mano problemą, kaip mano vaikinas mane paliko ir apgaudinėjo dėl jos viršininkė darbe aš verkiu visą dieną ir naktį, bet DR WALE man pasakė, kad mano vaikinas sugrįš pas mane per kelias savaites ir man viskas, ką prašė padaryti kitą dieną, buvo kaip sapnas, kai jis man atsiuntė žinutę ir pasakė prašau atleisk man ir priimk mane atgal būtent tai, ko norėjau, dabar esu tokia laiminga, nes vėl esame kartu. nes niekada nemaniau, kad mano buvęs vaikinas taip greitai sugrįš pas mane su tavo kerais. Jūs esate geriausias ir didžiausias pasaulyje DR WALE. Jei išsiskyrėte su buvusiu meilužiu arba jūsų vyras paliko jus ir persikėlė pas kitą moterį, jūs norite pastoti, nebeliūdėkite, susisiekite: WhatsApp/Viber: +2347054019402 arba drwalespellhome@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti
  21. Šia laikmena noriu padėkoti puikiam burtininkui DR WALE už sugrąžintą mano brangų vyrą. Kai vyras paliko mane ir du vaikus dėl kitos moters, aš išgyvenau skausmus, nes labai jį myliu, nežinojau, ką daryti, iš tikrųjų buvau sutrikęs, kol sutikau savo draugę Elą ir aš. papasakojo, ką aš išgyvenu, tada ji pasakė man nesijaudinti, kad ji taip pat susidūrė su ta pačia problema, bet jos atveju tai buvo vaikinas, tada ji nuvedė mane pas vieną dvasininką, burtininką, vardu DR WALE, kuris padėjo jai atnešti. atgal jos vaikinas, Kai susisiekiau su DR WALE per jo WhatsApp +2347054019402, papasakojau jam savo problemas, po to jis man pasakė, ką daryti, ir pasakė, kai padarysiu tai, ką jis man pasakė, po kelių savaičių mano vyras ateis jo keliai maldavo manęs atleisti. Po kelių savaičių atėjo mano vyras ir pradėjo manęs maldauti, aš niekada nesitikėjau, kad tai įvyks taip greitai, man pasibeldė į duris, kai atidariau duris, didžiausiai savo nuostabai pamačiau savo vyrą ant kelių maldaujant manęs ir mūsų. vaikai jam atleisti.
    Jis taip pat gydo visas ligas, įskaitant išvardytas toliau,
    1. ŽIV / AIDS.
    2. HERPES 1/2.
    3. VĖŽYS.
    4. ALS (Lou Gehrig liga).
    5. Hepatitas B.
    6. HIPERTENZIJA.
    7. MAŽAS SPERMOS SKAIČIUS.
    8. ASTMA.
    9. VIRGINIJOS PROBLEMA.
    10. DIARĖJIMAS.
    11. KUVAS.
    12. PERŠALIMAS.
    13. INSTRUKCIJA.

    Ir jis taip pat išliejo tokius burtus,

    1. norite geros santuokos,
    2. tu esi politikas ir tau reikia apsaugos,
    3. tau reikia meilės burtų,
    4. norite būti turtingas vyras ar moteris,
    5. Norite, kad jūsų partneris jus mylėtų,
    6. ieškai žmonos ar vyro,
    7. norite dirbti su viza į bet kurią pasirinktą šalį,
    8. esate verslininkas arba moteris ir norite, kad jūsų verslas judėtų,
    9. Norite, kad jūsų viršininkas jus mylėtų,
    10. Norite, kad jūsų vyras ar žmona jus garbintų,
    11 Tau reikia darbo burtažodžio,
    12 Jums reikia paaukštinimo jūsų darbe,
    Visi, turintys pirmiau išvardytų problemų, turėtų susisiekti su DR WALE, puikiu burtų vykdytoju. Susisiekite su juo per WhatsApp / Viber: +2347054019402 arba el. paštu: drwalespellhome@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti
  22. Aš šaukiau savo vyro šeimos, kad išgelbėtų mūsų santuoką bent jau dėl mūsų vaikų. Jis tiesiog apkvailintas, kad paliko savo šeimą dėl universiteto mergaitės, aš esu tokia prislėgta, kad nusižudyčiau, bet kai žiūriu į savo septynerių metų sūnų, aš tiesiog nebegaliu. Prieš kelias dienas man buvo pasakyta, kad jie išvyko atostogauti į Bahamus, kai jis vis dar moka alimentus vaikui, aš pardaviau savo automobilį, kad toliau mokėčiau būsto paskolą. Aš atidaviau viską savo vaikams ir išėjau visiškai nieko, išskyrus savo kvapą. Mano sesuo pamatė mano būklę, kai atvyko pas savo dukterėčias ir sūnėną, ji privertė mane susisiekti su DR WALE per WhatsApp: +23457054019402. Nuo tos akimirkos, kai susisiekiau su DR WALE, mano gyvenimas pasikeitė. spėk? Aš grąžinau automobilį, vyras grįžo namo ir paliko kvailą kalę vieną. Niekada nemačiau, kad kas nors veiktų taip greitai per visus 53 savo gyvenimo metus. Mano vyras atidavė man savo automobilį ir vakar nuvežė į teismą, kad pratęsčiau įžadą. Esu labai laiminga, kad mano santuoka vėl veikia ir viskas grįžta į normalias vėžes vos po kelių savaičių. Mano vyras iš karto susisiekė su manimi DR WALE Baigė burtą. Tai buvo akimirksniu. Vis dar esu šokiruotas ir laukiu, kiek tai tęsis. Tačiau kol kas tai atrodo kaip danguje, nes mano vyras yra su manimi, kaip ir pirmą kartą susitikome, kai sutikau už jo tekėti. Meilės gydytojas pasakė, kad tai amžinai. Aš ir toliau liudysiu, ar tai bus amžinai, kaip jis garantavo. Susigrąžink savo meilužį dabar......WhatsApp/Viber: +2347054019402 arba el. paštas: drwalespellhome@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti
  23. Kodėl sau skauda galvą, kodėl leisti depresijai suvalgyti, kai galite tiesiog susisiekti su DR WALE, kad jis išspręstų jūsų problemas.
    Ar turite bylą teisme
    Ieško paaukštinimo
    Norite laimėti loterijos jackpot žaidimą
    Jūsų ŽIV/AIDS gali būti išgydytas
    Jūs kenčiate nuo insulto
    Ar sergate vėžiu
    Ar turite mažą spermatozoidų skaičių
    Norite susigrąžinti iširusią santuoką
    Norite susigrąžinti savo buvusį meilužį
    Turite ligą / infekciją, kurią norite išgydyti
    Jums reikia išgydyti Herpes simplex virusą 2 / PCOS
    ir taip toliau ir pan.
    susisiekite su DR WALE šiandien, aš sugrąžinsiu visą jūsų laimę ir vėl padarysiu jus laimingus.
    Susisiekite su DR WALE jo WhatsApp / Viber / Telegram: +2347054019402 arba el. paštu: drwalespellhome@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti
  24. Jei ne tu, DR WALE, aš negalėčiau to parašyti dabar. dėkoju tau už viską, ką gero padarei mano gyvenime. Aš tiesiog noriu tave įvertinti už viską, ką padarei dėl mano šeimos ir manęs. Jei turite galimybę perskaityti dalykus ir kas nors trukdo jūsų namuose, santuokoje ar turite sunkių gyvenimo problemų, aš jums pranešiu, kad DR WALE yra tinkamas asmuo, kuris jums padės. susisiekite su juo WhatsApp / Viber: +2347054019402 arba el. paštu: drwalespellhome@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti
  25. Mano žmona sirgo skydliaukės vėžiu, kuris buvo patvirtintas ketvirtos stadijos, gydytojas man pasakė, kad jis mažai ką gali padaryti, nes ji nereagavo į gydymą, bet mano draugas išgelbėjo mus ir užsisakė šio kanapių aliejaus iš DR. WALE, kuris, jo teigimu, padėjo kai kuriems pacientams kovoti su įvairių tipų vėžiu, todėl nusprendėme suteikti jam galimybę, kol kas mano žmonai puikiai sekasi ir šiuo metu ji gali pati vaikščioti po namus. Maniau, kad būtina leisti kitiems, kenčiantiems nuo šios ūmios ligos, kad jei jūs turite gerą kanapių aliejų, jis tikrai gali suteikti gerą antrą galimybę gyventi. atsitiktinai, jei jums prireiks šio kanapių aliejaus, galite susisiekti su DR WALE, kuris man ir mano žmonai pateikė šį WhatsApp/Viber/Telegram: +2347054019402 ARBA El. paštas: drwalespellhome@gmail.com

    JIS VISIEMS SPRENDŽIA TOLIAS PROBLEMAS
    VISOJE GALUME:
    1. Meilužės ar vyro susigrąžinimas
    2. Dvasinis neperšaunamas
    3. Loterija
    4. Pinigų burtai
    5. Ilgo gyvenimo burtai
    6. Gerovės burtai
    7. Apsauginis burtas
    8. Gaukite darbo burtą
    9. Tapimas vadybininku
    10. Gaukite didžiulę paskolą nemokėdami jokio mokesčio
    11. Atgauti pinigus už sukčiavimą
    12. Vaiko burtai
    13. Nėštumo burtai
    14. Laisvės burtai
    15. Meilės burtai
    16, nykstantis burtas
    17. Nematomas žmogaus burtas
    18. Sėkmė arba sėkmingas burtas
    19. Santuokos burtai
    20. Keršytojas
    21. Populiarumo burtažodis
    22. Žudymo burtai
    23. Vėžio burtai
    24. Antgamtinės jėgos burtai
    25. Beprotybės burtai
    26. Nemokamos būsto paskolos burtai
    27. Filmų ir filmų gamybos burtai
    28. ŽIV/aids burtai
    29. Tuberkuliozės burtas
    30. Numesti svorio ir kūno burtai

    AtsakytiPanaikinti
  26. Visada norėjau negyventi nuo algos iki algos ar turėti jokių skolų. Buhalterijos srityje dirbau apie 20 metų ir vos galą suvesti. Atrodė, kad kiekvieną kartą, kai pereisiu į kompaniją ir gausiu atlyginimą, mano pragyvenimo išlaidos žymiai padidės ir aš niekada negalėsiu išsiveržti į priekį. loterijos burtai. Tada vieną dieną mano geriausias draugas man pasakė tiesą apie tai, ką padarė, kai žmona jį paliko. Jam buvo užkeiktas meilės burtas, ji sustabdė skyrybų procesą ir jie grįžo kartu. Kai jis man tai pasakė, aš paklausiau, kam jis naudojosi, ir jis davė man savo „WhatsApp“ kontaktą. +2347054019402 ir aš nedelsdamas susisiekiau su DR WALE pagalbos. Mačiau, kad jie siūlė įvairius pinigų burtus, kad padėtų laimėti loterijoje. Mane iškart suintrigavo. Visada jaučiau, kad kada nors laimėsiu loterijoje. Turėjau jackpot loterijos burtą ir laukiau savo laimėjimo. Man buvo liepta žaisti loterijoje kiekvieną savaitę ir aš padariau tai, kas buvo liepta. Šiaip lošiau loterijoje kiekvieną savaitę, tad tai nieko nepakeitė. Maždaug per dvi savaites tai įvyko. Aš laimėjau 100 000 USD!! Negalėjau patikėti! Nepakako pinigų iš karto išeiti į pensiją, bet aš juos gerai investavau ir tai leido man dirbti ne visą darbo dieną ir padės išeiti į pensiją daug anksčiau. Esu amžinai dėkingas, kad radau DR VELĄ. Galite susisiekti su juo per WhatsApp / Viber: +2347054019402 arba el. paštu: drwalespellhome@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti
  27. Turėjau rimtų santykių su savo vaikinu problemų ir dėl to jis išsikraustė į savo draugo butą. Viskas pablogėjo, nes jis pradėjo su draugu dažnai lankytis baruose ir striptizo klubuose, girtuokliauti ir apalpti. Jis visada man grasina telefonu, kai jam skambinu dėl visų blogų patarimų, kuriuos jam davė jo draugas. Aš jį labai myliu ir mes draugavome penkerius metus, todėl mums gimė graži dukra. Taip pat praradau daug pinigų terapeutams, kol su DR WALE mane supažindino draugas, kuriam jis padėjo susituokti su jos vaikystės vaikinu; tai suteikė man visiško pasitikėjimo ir jėgų susigrąžinti jį. Aš padariau viską, ko jis prašė, ir po savaitės mano vaikinas man paskambino ir išskubėjo namo, viskas pasikeitė tarp mūsų emociškai. Jis turi darbą ir nustojo gerti bei turėti nesusijusių draugų. Tai stebuklas, kurio niekada netikėjau, kad jis įmanomas, nes buvau praradęs viltį, kol radau DR WALE. Štai kodėl aš pažadėjau dalytis savo liudijimu visoje visatoje. Ačiū DR WALE už perdėtą darbą, kurį jis padarė dėl manęs. Žemiau yra DR WALE informacija. „WhatsApp“: +2347054019402 arba el. paštu: drwalespellhome@gmail.com, jei jums skauda širdį, ir aš jus patikinu, kad kadangi jis padarė mano už mane, jis tikrai jums padės.

    AtsakytiPanaikinti
  28. Esu pilnas džiaugsmo, galėdamas čia pasidalinti šiuo liudijimu. Radau ponios T liudijimą apie tai, kaip DR WALE padėjo jai išsaugoti santuoką ir padėjo jai grįžti į darbą, kur jos viršininkas planavo ją atleisti. Tačiau, kaip ji sakė, padedant DR WALE, viskas grįžo į savo vėžes. Perskaičiusi jos parodymus, susisiekiau su DR WALE, nes turėjau rimtų ginčų su savo vyru. Jis planavo nutraukti mūsų devynerius metus trukusią santuoką. Kai pasakiau DR WALE'ui, kas vyksta mano santuokoje, jis man pasakė, kad mano santuokoje viskas bus gerai, ir aš juo patikėjau. Taigi jis užkalbino mane ir štai mano vyras vėl pradėjo elgtis su manimi gerai. Džiaugiuosi, kad sužinojau ponios T liudijimą, nes tai padėjo man rasti ramybę ir ramybę savo santuokoje. Taip pat galite susisiekti su DR WALE jo WhatsApp / Viber +2347054019402 ARBA drwalespellhome@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti
  29. Pažįstu vieną asmenį, su kuriuo galite pasikalbėti privačiai ir išspręsti savo problemą. Tas asmuo yra DR WALE, kuris naudojasi savo dvasine galia, kad pakeistų daugelio mano pažįstamų žmonių gyvenimus. Meilė, liga, bet kas, tiesiog susisiekite su juo per WhatsApp / Viber: +2347054019402 ARBA El. paštu: drwalespellhome@gmail.com
    Pasikalbėkite su juo privačiai ir patikėkite, kad jis gali jums padėti.
    * Meilės burtai
    * Vestuvių burtai
    * Grožio burtai
    * Turto burtai
    * Seksualinio potraukio burtai
    * Kazino burtai
    * Pašalinkite prakeikimo burtus
    * Apsauginiai burtai
    * Loterijos burtai
    * Sėkmės burtai

    AtsakytiPanaikinti

Rašyti komentarą