Apie ką mes čia?


Kiekvienas iš mūsų planuoja savo atostogas vis kitaip. Vieni išvyksta ilsėtis ir atrasti naujus, nežinomus pasaulio kampelius,  kiti dirba, o kažkas šiaip praleidžia laiko nieko neveikdamas.  Tačiau daugelis studentų pagrinde pasirenka dirbti, o keliones atideda  kitiems kartams. O kaip Tau tokia idėja dirbti ir keliauti? Darbas ir kelionės apie kurias svajojai gali būti suderinami. „Work and Travel“ Tau padės tai įgyvendinti.  Jeigu dar nežinai ir neesi girdėjęs apie „Work and Travel“, tai pats laikas sužinoti!
  „Work and Travel“ – tai viena populiariausių studentų ir jaunimo mainų programų. Tai puiki galimybė įgyti darbo patirties, pakeliauti, susirasti naujų draugų užsienio šalyse. Taip pat, tai puiki galimybė susipažinti su kita kultūra, pamatyti kitus pasaulio miestus. Kelionės įspūdžiai Tau įsimins ilgam.
 Mes Tau padėsim ir papasakosim plačiau ko Tau reikės norint keliauti su „Work and Travel“ programa.  Detaliai papasakosim visą eigą ko reikia norint keliauti su šia programa. Nuo pat mažiausios minties apie  „Work and Travel“, kokių reikės dokumentų, kur geriausiai kreiptis ir iki pat nuvykimo jau į pačią šalį. Taip pat pasidalinsime asmenine patirtimi, kuri tikrai įkvėps keliauti su mielu noru. 
Jeigu esi  žinantis savo tikslą, užsispyręs ir nuotykius mėgstantis jaunuolis- ši programa tikrai tau !

Visą informaciją  ir naujienas taip pat galėsi stebėti mūsų FB puslapyje: Work and travel blogas, Instagram programėlėje @workandtravelblog

Komentarai